Om DSD De Luxe

Divination Simone De Luxe ( DSD de Luxe) er en av de beste og mest innovative hårprodukt produsenter i verden . Alle produktene tilhører en klasse som kalles kosmetiske produkter, og som har medisinske effekter, men de gir også en følelse av nytelse og komfort som er karakteristisk for høykvalitets kosmetikk. 

DSD de Luxe produkter inneholder betydelige terapeutiske effekter som virker på hårvekst og reduserer betennelse i tilfeller av eksem, flass og strukturelle skader på hår. Det er vanskelig å finne en annen linje av hårprodukter som inneholder disse spesifikasjonene og jobber så effektivt som DSD de Luxe sine produkter. 

Vi er sikre på at når du prøver DSD de Luxe produkter, vil du ikke bare bli imponert over kvaliteten og effektiviteten av våre behandlinger, men også bli forelsket i den foryngende følelsen av friskhet.

Hvorfor stole på hårpleie produkter fra DSD de Luxe?

Alle produkter i denne kategorien tilhører klassen av kosmetiske produkter. De innehar også medisinske effekter, og gir en følelse av nytelse og komfort. Dette er karakteristisk for produkter av høy kvalitet. Ingen av DSD de Luxe sine produkter inneholder parabener eller er testet på dyr.

DSD de Luxe produkter har bemerkelsesverdige terapeutiske effekter som kan intensivere hårvekst, redusere betennelse i tilfeller av utslett/eksem og flass, og gjenopprette strukturen av skadet eller feilbehandlet behandlet hår.

Det er vanskelig å finne en annen Trikologisk linje av produkter med et så godt gjennomtenkt utvalg av aktive ingredienser.    

Alle produkter som er beregnet for å stimulere hårvekst er basert på ingredienser som er klinisk bekreftet og som har et vitenskapelig grunnlag.

Sikkerheten og kvaliteten til våre eksklusive aktive ingredienser har blitt bekreftet ikke bare klinisk, men også av et stort utvalg av leger og brukere av disse produktene.

Bioteknologer og leger som deltar i utviklingen av DSD de Luxe produkter er i forkant av Trikologi forskning og produktinnholdet blir stadig forbedret, med de nyeste ingredienser og komponenter med dokumentert aktivitet.

Vi er sikker på at når du har prøvd DSD de Luxe produkter, vil du ikke bare bli imponert av effekten og kvaliteten, men du vil også få en ekte estetisk nytelse.