Om Beauté Mediterranea produkter

Vi lager kosmetiske produkter som er inspirert av Naturlig skjønnhet

Etter mer enn 35 år i kosmetikkfeltet har vårt utviklingsteam utviklet formler som bruker høykvalitets ingredienser i studerte konsentrasjoner som virker i henhold til svært spesifikke hudkrav: uttrykkslinjer, aldring og tap av fasthet etc. En ny måte å forstå skjønnhet som skildrer enkel ansiktspleie.

Etter mange års utvikling og  studier har vårt prestisjefylte laboratorium utviklet en rekke kosmetiske produkter til alle hudtyper med eksepsjonelle kvalitetsingredienser som har reelle synlige fordeler for huden. Vi tror på effektive formler, så hver flaske er en ekte øyeåpner for alle typer hud: Den aktive ingrediensen.

I 2007 oppnådde vårt laboratorium Ecocert-sertifisering, vi er pionerer ved å skaffe lisensen og / eller godkjenning for produksjon av økologiske produkter (Økologisk-Organisk). Våre produkter er direkte knyttet til miljøet, vi har store forventninger til fremtiden og for produkter som er utviklet basert på naturlige ingredienser som garanterer ekstraordinær hudbalanse og tilstand.

Vi presenterer vårt første utvalg av kosmetikk: Beauté Mediterranea. Vårt formål i en flaske. Økovennlig minimalisme og enkelhet. Innsiden er en vitenskapsbasert hemmelighet.