Flass

Flass kan sees og kjennes som små "kaker" av hud i hodebunnen. Det klør, og mange klorer bort flasset så de får sår. Flass forveksles ofte med tørr hud. I motsetning til tørr hud, faller ikke flasset av av seg selv. Flass er så vanlig at det nesten må regnes som normalt. Friske barn har sjelden flass, tenåringer har det ofte – og ved 20-årsalderen er det svært vanlig. Etter man er 50 år er flass en sjeldenhet. Flass er hudskjell som har løsnet fra hodebunnen. Litt flass er helt normalt fordi det ytterste laget i huden stadig skalles av. Noen ganger kan imidlertid flass skyldes en medisinsk tilstand som bør behandles.Håret utvikler seg fra hårrøttene i hodebunnen. Oppstår det forstyrrelser eller sykdom i disse røttene, kan det påvirke hårets vekst og utvikling. Noen sykdommer utvikler seg bare i hodebunnen, men oftest er de en del av hudsykdommer. 

 Seborrhoisk dermatitt (avflassende eksem) og psoriasis (en kronisk inflammatorisk hudsykdom som gir tykke skjelldannelser) er to vanlige hodebunnsproblemer som kan føre til flass, og derfor også kløe/kloring. 

 DSD de Luxe anbefalt behandling:

For de første 10 dagene av en aktiv behandling, bruk Dixidox de Luxe Antidandruff Shampoo på en daglig basis. Ved forebyggende behandling bør det brukes 2-3 ganger i uken. Påføres i vått hår og masseres forsiktig ved å skape et skum. La virke i 2 til 5 minutter. Skyll grundig. Ved kontakt med øynene, skyll straks.

For å oppnå maksimale resultater bruk Dixidox de Luxe Antidandruff Shampoo etter påføring Dixidox de Luxe Peeling minst en gang i uken eller som anbefalt av helsepersonell. Påfør peeling i vått hår og hodebunn, og massere forsiktig med spesiell vekt på hodebunnen. Bruk en kam gjennom håret flere ganger. La virke i 5 til 15 minutter. Skyll grundig. Det anbefales å bruke Dixidox de Luxe antidandruff Lotion hver gang etter sjamponering. Etter 10 dagers intensiv behandling brukes lotion 2-3 ganger i uken. Ristes før bruk. Påfør 2-4 ml i hodebunnen på tørt eller fuktig hår ved å forsiktig massere inntil Lotion er absorbert , ikke skyll den ut .

 

 

Usikker på hvilket produkt som passer for deg og ditt problem?

Beskriv problemet ditt i feltet nedenfor, og vi vil gi deg veiledning for de produktene som passer for deg*

* Vi kan kun anbefale behandling, basert på den informasjonen vi mottar, og kan ikke garantere et behandlings resultat. Vi anbefaler alltid å oppsøke lege eller spesialister for nøyaktig diagnostisering.