Dobbel effekt - hårvekst

Hydrolysert kollagen
Den inneholder aminosyrer og peptider som kan metaboliseres av hodebunnen. Den gir lett beskyttelse, kondisjonering og fiber, og gjør også håret mykt.

Hydrolysert keratin
Et fibrøst protein virker på hårfibrene og hjelper til med å sette sammen håret igjen, og gir håret naturlig glans, flyt og mykhet.

Økologisk bomullsekstrakt
Den inneholder karbohydrater og proteiner som påvirker håret, beskytter håret mot ytre angrep, reparerer og pleier håret. Den danner en film på håret som øker elastisiteten og reduserer risikoen for brudd.

Vitamin B kompleks
Den inneholder vitaminene B1, B2, B6, B12, Panthenol og Nikotinamid. Det utøver en regulerende aktivitet på talgkjertlene. Den fukter også håret og hodebunnen.

Hydrolysert silke
Dette proteinet har en fibrøs struktur og virker på hårfibrene for å hjelpe omstrukturere håret for å gi det naturlig glans, flyt og mykhet.

Ceramidkompleks (fosfolipider og sfingolipider)
De er liposomer som gjenoppretter lipidbarrieren i stratum corneum i tørr og sprukket hud og gir et balansert vanninnhold for huden.

Orkideekstrakt
Den kjemiske sammensetningen av orkideer inneholder en stor mengde slim, som fungerer som en fuktighetskrem, og antocyanin, som har antioksidant- og mykgjørende egenskaper.

UV-filtre
Den usynlige beskyttelsen av kabelen som beskytter en effektiv beskyttelse mot eksterne angrep, som solenergieksponering, kloro eller mar.

Panthenol (Provitamin-B5)
Vitamin B-gruppen er ernæringsfaktorene i hårsekkene, som kan beskytte, gi næring, mykgjøre og skinne håret.

Aloe Vera
Den gir tett hydrering, beskytter håret mot daglige angrep, bekjemper tørrhet og forhindrer dehydrering.

Lanolin
Voksen er produsert av talgkjertler av saueskinn fukter hodebunnen og beskytter hodebunnen.

Betain
Denne naturlige forbindelsen som finnes i de fleste planter og dyr er avgjørende for å opprettholde vannbalansen. Den øker kapillærhydreringen, gir glans og elastisitet, reduserer irritasjon og kløe, og beskytter hodebunnen.

Honningekstrakt
Den inneholder karbohydrater, organiske syrer og de antibakterielle egenskapene til glukoseoksidase, AHA (alfa-hydroksysyre), som gir hydrering, antioksidantforbindelser og prinsippene for immunstimulering og antiinflammatorisk aktivitet.

Laminaria (rødalgeekstrakt)
Den inneholder et stort antall florotanniner, mineraler, sporstoffer og sukker. Regulerer talgstrømmen ved å hemme 5-alfa-reduktaseaktivitet. Det reduserer også prosessen med bakteriell betennelse.

Hyaluronsyre
Det er et naturlig forekommende polysakkarid i dermis og er en av hovedårsakene til hudfylde. Det kan holde på mye vann, opprettholde riktig hudhydrering og øke vevsvolumet av folder og rynker, noe som hjelper til med å visne rynker.

Hestekastanjeekstrakt
Denne aktive ingrediensen er svært rik på molekyler som saponiner og flavonoider. Den inneholder også tanniner, stivelse og protein. Det hjelper håret å holde på vann for bedre hydrering og reparerer kapillæroverflaten.