Flass og tørr hodebunn

Mentol
Det er hovedkomponenten i mynte. Den har bedøvende, kjølende, avsvellende og antiseptiske egenskaper. I tillegg stimulerer den følelsen av kulde (analgetisk effekt).

Vitamin B kompleks
Den inneholder vitaminene B1, B2, B6, B12, Panthenol og Nikotinamid. Det utøver en regulerende aktivitet på talgkjertlene. Den fukter også håret og hodebunnen.

Ekstrakt av 12 planter
Kombinasjonen av disse plantene er spesielt formulert for å behandle ulike hårproblemer, spesielt hårtap (arnica, rosmarin, brønnkarse, sitron, eføy og nasturtium), fett hår og seboré (rosmarin, salvie, furu og hvit brennesle) og flass. (rosmarin, kamille, salvie, furu, burdock, sitron, calendula og hvit brennesle).

Brennesleekstrakt
Brennesleblader er rike på mineralsalter, proteiner, vitaminer og fenolforbindelser, og gir en snerpende og styrkende effekt som stimulerer hodebunnen og forhindrer hårtap. Brennesle har også en antimikrobiell og anti-inflammatorisk funksjon.

Atlas Cedar Essential Oil
Det hjelper å stoppe hårtap, spesielt det som er relatert til stress. Det er også en utmerket aromaterapiolje for å balansere fet hud og hodebunnstilstander, i tillegg til å fjerne flass.

Eterisk olje av rosmarin
Det reduserer de fete sekresjonene fra hårsekkene, noe som gjør den svært effektiv for behandling av fet hud og hår. I tillegg forhindrer den flass og stimulerer hårveksten.

Jojoba olje
Den kontrollerer eksfoliering og tørrhet i hodebunnen og legger til et ikke-fettete lipidlag til huden, noe som forsinker flakingprosessen. Den gir også glans, mykhet og regenererer håret. (3.4.5B)

Druefrø olje
Den er rik på vitamin E og inneholder en høy konsentrasjon av linolsyre (76%) og essensielle fettsyrer, også kjent som Omega 6 og Omega 3. Den gir mykgjørende og fuktighetsgivende egenskaper til hodebunnen.