Fett hår og antiseborreisk eksem

Salisylsyre
Den hjelper til med å fjerne døde hudceller som har samlet seg i hodebunnen og forårsaker flass.

Alfa-hydroksysyrer (AHA)
De er naturlige stoffer som finnes i ulike frukter. De eliminerer parakeratose fra håret, og forbedrer dets ytre utseende. De hjelper også med å gjenopprette surheten i håret og gir glans, elastisitet og et silkeaktig utseende. De inneholder glykolsyre, melkesyre, eplesyre, vinsyre og sitronsyre.

Aprikoskjernepulver
Den utfører en peeling på hodebunnen når den påføres med en mild massasje. Døde celler fjernes og de indre lagene av huden aktiveres, et faktum som revitaliserer og regenererer huden.

Granatepleekstrakt
Den er rik på tanniner, gallussyre og ellaginsyre (regulator for sebumsekresjon), vitaminer og punicalagin med antioksidantkraft, aktive prinsipper for fotobeskyttende aktivitet, og vitamin E og sink, som har anti-inflammatoriske egenskaper.

Pyroctone Olamin
Det er en aktiv ingrediens mot flass som beroliger den betente hodebunnen og reduserer flassing, takket være dens spesifikke virkning mot Pityrosporum ovale, midlet som er ansvarlig for produksjonen av flass.

Vitamin B kompleks
Den inneholder vitaminene B1, B2, B6, B12, Panthenol og Nikotinamid. Det utøver en regulerende aktivitet på talgkjertlene. Den fukter også håret og hodebunnen.

Climbazole
Dette er et effektivt middel mot Malassezia-pelssoppen, som er en av hovedårsakene til seboreisk dermatitt og flass.

Grønn te ekstrakt
Den er rik på katekiner og tanniner med antioksidant- og astringerende egenskaper. I tillegg hemmer grønn te alfa5-reduktase-enzymet, som omdanner testosteron til dihydrotestosteron (DHT), hovedårsaken til androgenetisk alopecia.

Ekstrakt av 12 planter
Kombinasjonen av disse plantene er spesielt formulert for å behandle ulike hårproblemer, spesielt hårtap (arnica, rosmarin, brønnkarse, sitron, eføy og nasturtium), fett hår og seboré (rosmarin, salvie, furu og hvit brennesle) og flass. (rosmarin, kamille, salvie, furu, burdock, sitron, calendula og hvit brennesle).

5-Alpha Avocuta
Et aktivt prinsipp avledet fra avokado som forhindrer seboreisk hyperaktivitet som er karakteristisk for fett hår og reduserer kløe og flass. Det hemmer også virkningen av 5-alfa-reduktase, et enzym som forårsaker hårtap

Tepezcohuite ekstrakt
Den er rik på saponiner og tanniner som er kjent for sine helbredende, antiseboreiske og antimikrobielle egenskaper.

Brennesleekstrakt
Brennesleblader er rike på mineralsalter, proteiner, vitaminer og fenolforbindelser, og gir en snerpende og styrkende effekt som stimulerer hodebunnen og forhindrer hårtap. Brennesle har også en antimikrobiell og anti-inflammatorisk funksjon.

Atlas Cedar Essential Oil
Det hjelper å stoppe hårtap, spesielt det som er relatert til stress. Det er også en utmerket aromaterapiolje for å balansere fet hud og hodebunnstilstander, i tillegg til å fjerne flass.

Eterisk olje av rosmarin
Det reduserer de fete sekresjonene fra hårsekkene, noe som gjør den svært effektiv for behandling av fet hud og hår. I tillegg forhindrer den flass og stimulerer hårveksten.

Kjerringrokkekstrakt
Den inneholder mineraler (silisium) og flavonoider med avsvellende egenskaper som stimulerer blodstrømmen, remineraliserende mineralsalter, tanniner med snerpende effekt og saponiner som fremmer drenering.

Resorcinol
Det er et fargeløst fast stoff som fungerer som et kraftig middel mot flass. Det bidrar også til å forhindre smittsomme sykdommer ved å ødelegge bakteriene som forårsaker dem.

Drueekstrakt
Den er rik på antocyaniner kjent for å aktivere blodsirkulasjonen, tanniner med astringerende egenskaper og polyfenoler med antioksidantegenskaper.