Hårtap og forebygging

Capixyl
Det er et innovativt aktivt kompleks formulert for å forhindre og stoppe hårtapsprosessen og stimulere hårvekst. Effekten er basert på en kombinert effekt av fire aminosyrer bioniske peptider og rødkløverekstrakt som er rik på Biochanin A som virker direkte på Dihydrotestosteron (DHT) for å forhindre hårsekkminiatyrisering.

Cegaba
Det er en nevromodulator som stimulerer mitose, eller celledeling, som resulterer i regenerering av skjellaget. På grunn av sin aktivitet som vekstfaktor kan den forebygge og reversere hårtap ved å styrke scenen og redusere talg og flass i hodebunnen.

Dvergpalmeekstrakt
Den inneholder karbohydrater, flavonoider, fytosteroler, fettkomponenter, tanniner, aminosyrer, essensielle oljer og harpiks. Den gir en fuktighetsgivende og filmdannende effekt, samt anti-inflammatoriske og anti-androgenetiske egenskaper.

Brennesleekstrakt
Brennesleblader er rike på mineralsalter, proteiner, vitaminer og fenolforbindelser, og gir en snerpende og styrkende effekt som stimulerer hodebunnen og forhindrer hårtap. Brennesle har også en antimikrobiell og anti-inflammatorisk funksjon.

Vitamin B kompleks
Den inneholder vitaminene B1, B2, B6, B12, Panthenol og Nikotinamid. Det utøver en regulerende aktivitet på talgkjertlene. Den fukter også håret og hodebunnen.

Morkake(Placenta) ekstrakt
Det biologiske ekstraktet er hentet fra storfe morkake. Den inneholder proteiner, enzymer, lipider, karbohydrater, urea, urinsyre, kreatinin og mineraler. Det stimulerer hårets styrke og øker oksygenforbruket til epitelcellene. Det gir også utmerket hydrering til celler og epidermalt vev.

Koffein
Det forårsaker stimulering av hårsekkene og hemmer dannelsen av dihydrotestosteron (DHT), som er hovedårsaken til hårtap.

Capsaicin
Det er en aktiv ingrediens i chilipepper. Den rubefacient effekten av capsaicin fungerer som en kraftig antioksidant, den stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen, fremmer hårvekst.

Metylnikotinat
Det er en metylester av nikotinsyre, brukt som en rubefacient i kosmetikk for å øke blodstrømmen.

DNA og RNA
Den kovalente foreningen av RNA (ribonukleinsyre) og DNA (deoksyribonukleinsyre) resulterer i dannelsen av nukleotider og nukleosider som gir fuktighetsgivende, toning og antioksidanteffekter.

Protein Mineral Complex
Det er en hudvennlig forbindelse som består av magnesium, jern, sink, kobber og silisium. Virkningen av sink reduserer sebaceous kjertelsekresjon ved å hemme 5-alfa-reduktase, som er involvert i produksjonen av dihydrotestosteron og bidrar til å forhindre keratose av hårsekker. Den forhindrer også flass på grunn av sin talgregulering.

Svovelaminosyrer (metionin, cystein og tryptofan)
De virker ved å gjenopprette svovelbindingene i håret, noe som forårsaker en restrukturering av keratinet og en regulering av talg.

Vitaminkompleks A + C + E
Dette komplekset inneholder tre antioksidantvitaminer som fungerer som et beskyttende skjold mot oksidativt stress.

Soyaprotein
Det er en del av balansen mellom peptider, aminosyrer og mineralsalter som øker oksygenforbruket og naturlig energi for cellene våre, stimulerer cellefornyelsen og gjør huden lysere og håret sterkere.

Inositol (0,9 %)
Den aktiverer hodebunnens cellefunksjon, stimulerer vekst, forhindrer tidlig hårtap og forhindrer hårsvakhet. Det har en åpenbar effekt mot lipiddysfunksjon fordi det favoriserer proteinsyntese (keratin) i stedet for å bidra til å forbedre hårlipidsyntesen.

Nikotinamid
Det vannløselige vitamin B-komplekset utøver en regulerende aktivitet på talgkjertlene. Den hydrerer også håret og hodebunnen og fungerer som en cellebeskytter og antioksidant.