Aktive ingredienser

        

Alle ingrediensene som DSD de Luxe bruker, er nøye utvalgt. Vi benytter kun de beste råvarene som er tilgjengelig i markedet, og vi kjøper dette inn fra leverandører over hele verden. Alle våre leverandører blir kvalitets sjekket og ingrediensene og råvarene blir testet hver eneste gang før de går i produksjon. På denne måten sikrer vi at DSD de Luxe sine produkter har den beste kvaliteten når de produseres på vår fabrikk i Barcelona, Spania. Ingen av DSD de Luxe sine produkter inneholder parabener eller andre skadelige ingredienser. 

Adenosin

Kraftig vekstfaktor for dagens hår. Adenosin er et endogen nukleosid til stede i alle celler i kroppen. Den er til stede i strukturen av adenosin trifosforsyre (ATP), som deltar i alle metabolske prosesser, og er en energikilde for cellene. Adenosin stimulerer hårvekst ved å utøve innflytelse på hår vekstfaktorer, slik som fibroblast- vekstfaktor 7 (FGF -7) og vaskulær endotelial vekstfaktor (VEGF). Adenosin sin effekt ble først rapportert på det 11. årlige møtet i International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) i slutten av 2003 og genererte reell spenning i vitenskapelige kretser. I oktober 2004, da det Japanske helsedepartementet offisielt bekreftet høy effekt av Adenosin med hensyn til hår tap produkter. Dessuten er adenosin en kraftig vasodilaterende substans. Dens vasodilatasjons mekanisme er forbundet med økt K + ledningsevne og undertrykkelse av Ca2 + oppføring av cAMP (cyklisk adenosin -monofosfat) i celler. Denne effekten gjør det sammenlignbart med minoxidil, den kraftigste hårvekst stimulerende kjent så langt.

Vitis vinifera leaf extract

 

Den inneholder garvesyre og pektin stoffer, organiske syrer, eterisk olje, og karoten. Druer inneholder tre vitaminer direkte knyttet til blod og blodkreft system som folsyre, vitamin K og vitamin P. Drue bladene er rike på vitamin C. Bladene har antiseptisk, anti - inflammatorisk og bakteriedrepende effekt og bidra til helbredelse av purulent sår.

Kobber

Kobber er et viktig element som er en del av mange vitaminer, hormoner, enzymer og respiratoriske pigmenter, deltar i prosessen med stoffskiftet, vev respirasjon, etc. Kobber er svært viktig for å opprettholde normal struktur av bein, brusk, og sener (kollagen), elastisitet av blod gjennomstrømning, hud (elastin) og hår. Kobber er en del av myelin nerve lag. Kobbers effekt på karbohydratmetabolismen vises ved akselerasjon av glukoseoksidasjon og retardasjon av glykogen nedbrytning i leveren. Kobber er en del av mange viktige enzymer sånn som cytokrom oksidase, tyrosinase, askorbinsyre oksidase, etc. kobber er til stede i systemet i kroppen og gir antioksidant beskyttelse, og er en kofaktor for enzymet superoksyddismutase, som deltar i nøytraliseringen av oksygen frie radikaler. Dette bio element forbedrer kroppens motstand mot visse infeksjoner, binder mikrobielle toksiner og forsterker effekten av antibiotika. Kobber besitter en markert anti- inflammatorisk virkning, lindrer symptomene ved auto immune sykdommer, og bidrar til jernopptaket.

Calendula officin blomst ekstrakt

En eksperimentell studie av calendula galenic preparater har vist at de har en mangesidig farmakologisk aktivitet som kan henføres til rike innhold av slike biologisk aktive forbindelser som karotenoider, flavonoider og vitaminer som finnes i plante blomster. Calenden og karoten er de grunnleggende stoffer som finnes i dem. Calendula blomster er også rik på malic, pentadecylic og salycilic syrer. Calendula ekstrakt er i stand til å takle herpes virus. På grunn av tilstedeværelsen av glykosider, garvestoffer, saponiner, og vitamin С, calendula - baserte preparater gir  antiseptisk og anti - inflammatorisk virkning .

CEGABA (N -karboksy -etyl- gamma - smør - syre)

Gamma - hydroksysmørsyre er en velkjent nevrotransmitter til stede i høy konsentrasjon i hjernestrukturer. Carboxyethyl gamma -aminosmørsyre oppnås ved aminosyre- syntese. Stoffet gir stimulerende aktivitet, styrker mitotisk aktivitet i celler uten toksisk effekt. Ifølge opplysninger fra kliniske studier utført av Gattefosse SAS (Frankrike), hårvekst stimulerende effekt oppnås i en gruppe som mottar CEGABA er sammenlignbar med virkningen av minoxidil, men i CEGABA gruppe positive resultater oppnås raskere og uten bivirkninger *. Er effektiv både som monoterapi og i kombinasjon med vitaminer og aminosyrer (vitenskapelig dokumentasjon TILGJENGELIG : Identifisering av N - Carboxyl - Ethyl - Gamma - smør /) *

*Rapporter / forholdstall kjemiske og analytisk av CEGABA Patent i farmakologiske engelsk / Effekter av CEGABA CEGABA utgjør en del av LOTION FRESH celler DE LUXE.

 Hydrolysert kollagen

Kollagen er et strukturelt protein, som er den grunnleggende komponent i bindevevet og fyller opp rommet mellom cellene og muskelfibrene. Kollagen opprettholder vannbalansen i cellen. Kollagen står for 30 % av den totale vekt av humant protein, er ansvarlig for elastisitet, tilstrekkelig fuktighet av huden, neglene og håret, og for kontinuerlig celle regenerering. Progressive aldersavhengig kollagen mangel forårsaker forverring av hud, negler og hår utseende. Ved hjelp av kollagenholdige preparater bidrar man til å bremse ned aldring av huden, forbedrer sine beskyttende funksjoner, bidrar til hår og negler regenerasjon, bidrar til å bekjempe flass, psoriasis og eksem, bremser nedturer grå hår. Ved hjelp av kollagen fører det til langvarig effekt av ekstrakter og oljer i kosmetiske produkter, i forbindelse med keratin, kollagen aktiverer helbredelse av mikrosprekker og hud og fylling av hår defekter, øker lysstyrken på farget hår, gir håret glans, og danner en kollagen (beskyttende) belegg på hårets overflate. Kollagen er substansielt for håret og er effektivt og gir håret kondisjonerings form og tekstur.

 Lecithinum

 

Det er en blanding  av glycerol, fosforsyre og fettsyrer (oljesyre, palmitinsyre og stearinsyrer) og cholin. Det er en av de viktigste komponentene som aktivt deltar i cellemetabolismen. Det er viktig for " mating " nervesystemet, utgjør en del av det ytterste laget av nervefibrer ; opprettholder optimal fosfolipid metabolisme. Det hjelper opptak av fettløselige vitaminene A, D, Е ,К, som er avgjørende for å mate alle kroppens celler. Det er et substrat for å bygge opp celleveggen, noe som sikrer overføringen av ioner og molekyler på tvers av biologiske membraner. Det har vært brukt i mange år i kosmetikkindustrien. Lecithinum viser perfekt emulgerende egenskaper, bidrar til gjennomtrengning gjennom huden av andre aktive ingredienser, og reduserer hudirritasjon.

 Honning ekstrakt

Dette er en naturlig fuktighetsgivende og mykgjørende innhold som er rik på vitaminer, sporstoffer, mineralsalter og andre stoffer. Honning er en økologisk optimal fuktighets regulator. Den forbedrer strukturen av hud og hår, forbedrer evnen til det corneale sjikt for å holde på fuktigheten. Honning besitter antimikrobiell, soppdrepende og anti - inflammatoriske egenskaper. Det gir håret glans.

 Nasturtium officinale ekstrakt

Det er utvunnet fra stilkene og blomsterstanden av nasturtium. Nasturtium officinale (eller brønnkarse) styrker hårrøttene. Rotens stengler og blomsterstanden  inneholder eterisk olje, karotenoider, tanniner, sukker, store mengder vitaminer С, B1, B2 og Е, salter av kalium og jod. I medisin, har det vært brukt siden antikken for å behandle vitaminmangel, så vel som en anti - inflammatorisk og bakteriedrepende middel.

 Panthenol

 

Det er et derivat av pantotensyre som tilhører vannløselig B - vitaminer som er ansvarlige for karbohydrat, protein og fett metabolisme. Dens lave molekylvekt, hydrophilism og lav polaritet hjelper aktive stoffer til å trenge inn i alle hudlagene. Når den brukes lokalt, er panthenol raskt absorbert og konverterer til pantotensyre. Det spiller en viktig rolle i prosesser av utladning av energi fra karbohydrater, syntese og nedbryting av fettsyrer, steroler og syntese av steroidhormoner, acetylcholin. Pantotensyre er ansvarlig for normal funksjon av epitel. Det er spesielt nødvendig når hudens integument eller vev er skadet, og i så fall kan lokal mangel på pantotensyre kan kompenseres for med utvortes bruk panthenol. Det stimulerer hudens regenerasjon, regulerer cellemetabolismen og øker styrken av kollagenfibre. Det utøver regenererende og mild anti - inflammatorisk virkning, gir næring og myk gjør huden og håret.

 Hedera helix ekstrakt

Det er utvunnet fra de eviggrønne Liana bladene. Den inneholder glykosider (hederin), flavonoider, pektin, mineralsalter, organisk bundet jod og andre komponenter. Hedera Helix  fukter effektivt hår og hud, forbedrer blodsirkulasjonen, demper kongestive forhold, bakterie-drepende og anti - inflammatorisk virkning.

Salisylsyre

Det er en hydroksysyre fra den fenoliske gruppen. Salisylsyre ble først utvunnet fra vier bark. Den besitter peeling og anti- inflammatorisk virkning. Salisylsyre er løselig i fettstoffer, derfor trenger lett inn i en talgkjertel. Kosmetiske produkter med salisylsyre kan brukes på en daglig basis. Det er inneholdt i form av estere i never og Gaulteria blader. Den besitter antiseptisk, soppdrepende og keratolytiske egenskaper. Salicylsyre kan brukes som phytohormone. Salisylsyre fører til temperaturøkning i visse organer thermogenic planter (spesielt Rafflesia Arnoldii). Det finner sted på grunn av avbrudd i mitokondrielle elektrontransportkjeden. Studier blir nå aktivt utført for å bedømme innflytelsen av salisylsyre i utvikling av ikke- spesifikk respons på stress- produserende faktorer og akkumulering av aktive former for oksygen.

Alpha hydroxy syrer, AHA

Disse syrene fått fellesnavnet " fruktsyrer ", ettersom de i utgangspunktet ble funnet i frukt. Naturlige fruktsyrer bidrar til separering av overflatiske keratin flak (kjemisk peeling), hemmer kraftig fuktighetsgivende og vann beholde effekter, aktiverer immunforsvar og gir huden sunn utseende, mykhet og fløyelsaktig følelse. Hydroksysyrer utøver peeling, fuktende, anti- inflammatorisk og antioksidant effekter på huden, så vel som stimulerer syntesen av kollagen og glykosaminoglykaner. Sitronsyre, glykolsyre, melkesyre, eplesyre og vinsyrer er til stede i området det er ment å dype rene follikulære åpninger inneholdende talg, fjerne horn hudceller akkumulert inne i porene. Blant alle AHA, viser glykolsyreden størst keratolytic aktivitet. Det er nøyaktig takket være denne syre umiddelbar utjevningseffekten oppnås ved bruk av AHA. Melkesyre er en høyaktiv fuktighetskrem. Studier har vist at denne syre forsterker syntesen av glykosaminoglykaner. Sitronsyre stimulerer syntesen av kollagen. Vinsyre og malic syrer forbedrer hudens elastisitet. Kombinasjonen av disse syrene er de mest effektive av alle.

Nikotinamid

Nikotinsyre, niacin, vitamin PP eller В3. Nikotinsyre -mangel fører til at huden begynner å flasse og mister sin elastisitet. Når det brukes eksternt, utvider det små porer, forbedrer mikrosirkulasjonen og utøver en mild antikoagulerende effekt (øker fibrinolytic blod aktivitet).

Rosmarinus officinalis extract

Det har vært brukt i lang tid som en komponent i preparater ment for hodebunnen og håret behandling. Den inneholder alkaloider (0,5 %, rosmaricin), tannin stoffer (opptil 8 %), Flavones, beta - sitosterol, nikotin, glykol, caffeic og rosmarin syrer. Rosmarinsyre- som en effektiv antioksidant - har skapt mye interesse de siste årene. Det har antiseptiske egenskaper og brukes til behandling av hudinfeksjoner og eksem, bidrar til forbedring av blodsirkulasjonen, utøver tonic og desinfisering effekter og fjerner flass.

Pinus sylvestris knopp ekstrakt

Furu knopper inneholder ulike resinous og garvestoffer, eteriske oljer, vitaminer og pinitsikrin. Furu brukes til å produsere tretjære ved høy temperatur karbonisering. Furu halm er rikt på verdifulle vitaminer. Den brukes til å utlede infusjoner og konsentrater for forebygging og behandling av hypovitaminosis C. Det fjerner betennelse i hårsekkene. Den regulerer talg utskillelse.    

Solblom blomst ekstrakt

Den mest aktive terapeutiske rolle tilhører det sammensatte Faradiol som, når de brukes utvendig, stimulerer det hårvekst, så vel som besitter topiske anti irriterende egenskaper og gir anti- inflammatorisk virkning. Det er effektivt for behandling av hematomer, pyoderma, trofiske sår og termiske hudskader.

Crataegus monogyna ekstrakt

Dens frukt inneholder tilstrekkelig mange sukkerarter (hovedsakelig fruktose), eple og sitronsyre, pektin og tannic stoffer. Den er rik på vitamin C, P og karoten. Blomster inneholder eterisk olje, kalsium, magnesium, sink og andre grunnstoffer, samt deres salter. I medisin, har Crataegus monogyna vært brukt siden Romertiden på grunn av sin beroligende, spasmolytic og anastaltic egenskaper. Med hensyn til kosmetiske produkter for hud-og hårpleie, er Crataegus monogyna brukt på grunn av sin evne til å fukte huden og regulere væskebalansen, produsere en tonic effekt, forbedre metabolske prosesser, redusere kløe og inflammasjon

Silicon

Silicon er en struktur -dannende element av bindevev. Silicon mangel i kroppen induserer tørrhet, skjørhet, tynning og tap av hår.

Alge ekstrakt

Alge ekstrakt inneholder viktige fettsyrer, antioksidanter (vitamin Е og С), natrium, kalium, jern, sink, aminosyrer og proteiner, og karoten. Å bruke slike komponenter, forbedrer alger ekstrakt metabolske prosesser i huden, stimulerer blodsirkulasjonen, forbedrer elastisiteten i huden og håret, regulerer eksem/utslett, og bremser ned aldringsprosessen.

Rhodophyceae ekstrakt

Rhodophyceae ekstrakt er brukt som en naturlig fortykning, gel -dannende og vannbindendemiddel. Den passer perfekt til formålet om å regenerere skadet og tørt hår, nærer og fukter den.

Phaeodactylum tricornutum ekstrakt

 Disse algene varierer på grunn av en spesiell silica " rustning " av sine celler. Å være den grunnleggende komponenten i marint plankton, kisel alger gjenoppretter opptil en fjerdedel av den samlede organisk materiale. De har perfekte absorberende egenskaper og forbedre strukturen på håret, og gir det styrke.

Faex, gjær ekstrakt

Det er et produkt som er utvunnet fra gjær (Saccharomyces). Dette gjær ekstraktet inneholder glycides, B - vitaminer og nukleinsyrer. Det høye polysakkarid -innholdet (beta -glukan) bidrar ikke bare til å fukte håret helt, men også forbedrer de beskyttende egenskapene til huden gjennom å beskytte hud cellene fra skadelig ultrafiolett stråling, stimulerer kollagen og glykoprotein generasjon.

Camellia Oleifera ekstrakt

Av indisk og vietnamesisk opprinnelse, har Camelia Oleifera blitt en plante kjent over hele verden. Dette eviggrønne tre eller busk tilhører Theaceae familie og dyrkes både for sin utsøkte rosa eller blek - rosa blomster, og for det formål å produsere nyttige oljer som brukes i kosmetikk (essensielle olje hentet fra bladene). På grunn av sine egenskaper, er Camelia Oleifera ekstrakt en kraftig antioksidant, beskytter de øvre lag av huden mot solens skadelige stråler og frie radikaler, bremser ned aldring av huden, fjerner irritasjon og roe ned huden.

Saw Palmetto ekstrakt

Bruken av Saw Palmetto i medisinsk praksis ble rapportert for første gang i begynnelsen av det 18. århundre. Moderne studier har hjulpet presist å bestemme sammensetningen av Saw Palmetto frukter. Det ble fastslått at man så Palmetto frukt inneholde estere av slike fettsyrer som dekan, laurinsyre, palmitinsyre, og smørsyrer og glycoside beta- sitosterol. Forskere fra Minneapolis Medical Center har analysert resultatene oppnådd i 18 kliniske studier gjennomført i 2939 pasienter. Det er vitenskapelig fastslått at Saw Palmetto ekstrakt bremser ned det lokale prostaglandinsyntesen og er en ikke-konkurrerende 5 - alfa – reduktase hemmer. Med andre ord, Saw Palmetto - baserte preparater hemmer omdannelsen av testosteron til dihydrotestosteron, som er den vanligste årsaken til hårtap hos menn og kvinner. Saw Palmetto også blokkerer binding av dihydrotestosteron til celle reseptorer. På grunn av de ovennevnte egenskaper, Saw Palmetto - baserte preparater er kraftige naturlige anti-androgener blokkerer negativ påvirkning av dihydrotestosteron på håret. The Journal of Alternative and Complementary Medicine (2002 ; 8:143-52) rapporterer at, ifølge studier, i tilfelle av mannlig mønster skallethet hårvekst kan forbedres ved hjelp av preparater som inneholder Saw Palmetto (Serenoa repens) og beta - sitosterol (komponent finnes i mange spiselige planter).

Hestekastanje (hestekastanje frø) Ekstrakt

Den biologiske aktivitet av dette ekstraktet er forbundet hovedsakelig med sin mest aktive kjemiske forbindelsen - aescin (a triterpene glykosid). Eksperimentelle undersøkelser har vist at aescin viser en markert venotonic effekt som tilsvarer aktiviteten av serotonin og dihydroergotamin. Aescin gir utmerkede anti - inflammatorisk og antiedemic effekter. Den anti- inflammatoriske aktivitet av aescin er bedre enn i butadion. Den kapillære styrke egenskapene aescin bekrefter antagelsen at det utøver primær innflytelse på den første fase av inflammasjon ved vaskulær permeabilitet funksjon finner sted. Bortsett fra å styrke blodåre og capillary vegger, aescin stimulerer også blodsirkulasjonen, forbedrer metabolske prosesser i hudcellene og regulerer sebum utflod. 

Citrus limon skall ekstrakt

Den helbredende virkning er på grunn av tilstedeværelsen av sitronolje og sitronsyre som sammen med eple- og ravsyre, spiller en viktig rolle i metabolismen. Askorbinsyre (vitamin C) er viktig for sitron helbredende virkning. Sitron - baserte preparater oppviser generelt gjenopprettende, antiinflammatorisk, antimikrobiell, Antiparasittiske midler, soppdrepende virkninger, stimulere huden og fjerne eksem/utslett manifestasjoner.

Arctium majus rot ekstrakt

Effekten den har på håret, er det rett og slett magisk. Dette er en av de beste styrkende hår ingrediensene. Det er nesten utrolig, men dets røtter inneholder en utrolig mengde ressurser : polysakkarid inulin (opptil 50 %), Bardana eterisk olje, protein (ca 12 %), vitaminer А, В, С, Е, Р ; salter av krom, kobolt, jern, magnesium, fosfor, kalium, silisium, natrium, sink, kalsium, kobber, mangan, selen og svovel, fet olje innbefattende oljesyre, linolic, palmitinsyre -og stearinsyrer, garvestoffer, flavonoider, glykosider, og alkaloider. Når brukes eksternt, gir burdock root juice en bakteriedrepende effekt.

Mentol

Det ensidige inntrykket av mild kulde og friskhet, beskytter hodebunnen fra irritasjon og hjelper håret å holde ren for en lengre tid. Mentol aktiverer TRPM8 reseptorer som regulerer innholdet av intracellulært kalsium, bidrar til blodsirkulasjonen og metabolisme stimulering

Tropaeolum majus blomst ekstrakt

Den inneholder askorbinsyre, karoten, benzylazotnocianate. I Europa, særlig i tysk folkemedisinen, er saften fra nasturtium har blitt brukt for inunction siden antikken som et hårvekst middel.

Capsicum frutescens

Den inneholder alkaloid Capsaicin. Kapsaicin tilhører den farmakologiske gruppen av naturlige etsemidler. Capsaicin er en blokkering av A -type raske К - kanaler. Den irriterende virkning på grunn av sin binding til reseptorer vanilloid VR1 (TRPV - 1). Forskere fra Nottingham University har funnet ut at capsaicin, som gir varmt pepper sin skarpe brennende smak og irriterende effekt, induserer massiv død av ondartede celler. En fersk undersøkelse utført av Ehsani A, Toosi S, Seirafi H, et al. Capsaicin vs clobetasol for behandling av lokalisert alopecia areata. Eur Acad Dermatol Venereol. 2009, har demonstrert effektiviteten av kapsaicin i behandling av usammenhengende hårtap som kan sammenlignes med aktiviteten av den kraftige kortikosteroid Clobetasol 0,5%. Kapsaicin er også kjent for å oppvise en positiv rolle i behandlingen av diffust håravfall forårsaket av stress- faktorer.

Pirokton olamin ekstrakt

Det er en aktivt antisopp svovel -inneholdende komponent som inneholder en bakteriedrepende effekt med hensyn til propionobacteria forårsaker flass. Ved å hindre spredning av disse lipofile mikroorganismer, reduserer pirokton olamin at huden flasser og gir hodebunn kløe.

Sphingolipides, ceramider

Sphingolipids ble først avledet fra hjernevev. De fikk sitt andre navn - ceramider - fra det latinske ordet cerebrum (hjernen). Senere ble det fastslått at ceramider utgjør en stor del av lipid lag mellom huden og hårets lag. Blant ceramider, de som inneholder linolsyre er av spesiell betydning. Disse ceramider syr sammen tilstøtende lipid lag og inn i en integrert struktur. Ved mangel av ceramider eller linolsyre, lipid lag av stratum corneum mister sin integritet og bryter opp. Det resulterer i tørrhet og skjørhet hår, økt hud og hår følsomhet for negative faktorer. Ceramider er en av de store lipid- komponenter i cellemembraner, og er en av de mellomprodukter i syntesen av sphingomyelin. Slike biokjemiske prosesser som differensiering, vekst, naturlig aldring og død av en celle avhengig av deres kvantitative og kvalitative sammensetning. I noen tilfeller, ceramider, dannet i cellen ved hydrolyse av sphingomyelin, signal apoptose (dvs. genetisk programmert styrt prosess med celledød som er lansert via spesifikke signaler). Det er nøyaktig hvorfor ceramider er en viktig komponent i anti - aging kosmetikk.

Salvia officinalis blad ekstrakt

Ekstraktet inneholder eterisk olje som er rik på kamfer, borneol og cineol. Alkaloider, flavonoider og linolsyre glycerider er også funnet i bladene. Salvia er viden kjent for å være gunstig i hår tap behandling. Den besitter desinfisering, anti - inflammatorisk og snerpende effekt og reduserer svette.

Hydrolyzed silke

Dette hydrolysatet inneholder basis silke dannende aminosyrer: asparaginsyre, glutaminsyre, serin, glycin, treonin, alanin, arginin, leucin, valin, metionin, fenylalanin, isoleucin, cystein, tyrosin, lysin og prolin. Innholdet av naturlige aminosyrer gir en optimal balanse mellom fuktighetsbevarende og beskyttende filmdannende egenskaper, som forbedrer hårets utseende. Kompleks påvirkning av aminosyrer av silke gir svekket og skjørt hår volum, elastisitet og skinnende glans.

Olea europaea blad ekstrakt

Denne olivengren er et symbol på fred, men denne planten kan kalles også en menneskelig sykdoms fighter. Olea Europaea er en plante som tilhører Oleaceae familien. Plantens blader inneholder oleanolic syre, vitamin С, og flavonoider (rutin, lutein og hesperidin). Oleanolic syre er en del av oleuropein. Sistnevnte besitter mange egenskaper som er nyttige for kroppen. Denne oliven ekstrakt fjerner arterielle spasmer og gjenoppretter blodsirkulasjonen. Innholdet av stoffer som forekommer i oliven blad bidrar til å opprettholde integriteten til beholderveggene, noe som reduserer deres skjørhet og permeabilitet, og forhindrer dannelse av størknet blod. Dagens vitenskapelige data har vist at Olea Europaea blad ekstrakt er et effektivt antiviralt middel som oppviser også baktericid (blant annet med hensyn til resistente stammer av streptokokker og Staphylococcus) og antifungal (blant annet i tilfelle av candidosis) effekter. Oliven er kjent for å ha en positiv innflytelse på strukturen og helsen til håret.

Fosfolipider

Disse komplekse lipider er spesielt kjennetegnet ved tilstedeværelsen av fosforsyreresteni molekylene. Fosfolipider er av vital betydning for hudcellene, som de er viktige komponenter i plasma membranen og deres viktigste leverandører. Essensielle flerumettede fettsyrer er til stede i fosfolipider, slik som linolsyre og linolensyre, for å gi mobilitet til celle membranen, som er nødvendig for å utføre normale vitale aktivitet av celler og syntesen av hornlaget lipider som er ansvarlige for deres barrierefunksjoner. Fosfolipider er ansvarlig for levering av biologisk aktive stoffer dypt til hud lagene. Å ha en nært kontakt til hudens lipider og det som ligger på overflaten, gradvis frigjør innholdet i overhuden. Følgelig er en gradert og vedvarende virkning av aktive ingredienser sikres og høye resultater oppnås. Fosfolipider øker epidermal barriere permeabilitet og forbedrer levering av biologisk aktive stoffer. Dette finner sted på grunn av det faktum at fosfolipider, sammen med ceramider og nøytrale lipider, danner en del av hornlaget lipidmatriks. Følgelig, fosfolipider, kommer inn i hornlaget, er innebygd i lipidmatriks, gir det mer mobilitet og tilrettelagt penetrasjon av aktive stoffer over det. Fosfolipider fukter huden og beskytter den mot dehydrering. Fosfolipider er spontant organisert i lagdelte eller lamellære strukturer og lage lagrings fuktighet reservoarer for huden. Som har en høy affinitet til huden, fester de seg i corneocytes og utøver en lang-varig fuktighetsgivende virkning. Den fuktende virkning av fosfolipider skyldes ikke bare av deres evne til å binde vann, men også til deres evne til å danne vann- i -tolagsstruktur, de danner en tynn film på overflaten av huden, som beskytter det mot tap av fuktighet. Fosfolipider kontrollere gradvis frigjøring av aktive komponenter, sikre deres langvarig effekt.

Sink

Sink deltar i prosessene for celledeling og differensiering, T-celle immunitet utviklingen, funksjon av en rekke enzymer, inkludert antioksidant enzymet superoksyddis mutase, og insulin - et enzym som produseres av bukspyttkjertelen. Sink spiller en ytterst viktig rolle i prosesser av hud regenerering, hår og negler vekst og talgkjertel sekresjon, bidrar til vitamin E absorpsjon og regulering av normal konsentrasjon av dette vitamin i blodet og deltar i hematopoiesis. Sink er nødvendig for å opprettholde huden i normal tilstand, hår og negler vekst, så vel som for helbredelse lesjoner, ved at det spiller en viktig rolle i syntesen av proteiner, forbedrer kroppens immunsystem og utøver en detoxicating effekt - dvs. bidrar til fjerning av karbondioksid fra kroppen. Sink kjemper mot for tidlig grått hår og alopecia og forbedrer hår utseende. Det har blitt bevist at grå hår inneholder mindre sink.  

Jern ekstrakt

Jern ekstrakt er en del av hemoglobin, myoglobin og cytokrom. Mesteparten av menneskekroppen jern finnes i røde blodceller; mye jern er til stede i hjerneceller. Jern spiller en viktig rolle i prosesser av energi frigjøring, enzymatiske reaksjoner, sikring immunfunksjoner, og kolesterol metabolisme. Celler og vev er mettet med jern på grunn av aktiviteten av proteinet transferrin heks er i stand til å transportere treverdig jern -ioner. Iron gjør håret sterkere, beskytter den mot skjørhet. Jernmangel er en vanlig tilstand som er forbundet med hårtap - opp til alopecia utbruddet.Kompleks av vannløselige og fettløselige vitaminer og mikroelementer stede i de DSD utvalgte produkter bidrar til å regulere tilstrekkelig metabolisme og metaboliske prosessene i hodebunnen, og utøver en gunstig innflytelse på utseendet og vekst av hår. Innholdet  av vitaminer og mineraler bidrar til å øke blodsirkulasjonen og prosesser av celle regenerering og adenosin trifosfat forsyning, opprettholder et tilstrekkelig nivå av protein og karbohydrat metabolismen nødvendig for sunt hår og beskytter håret mot for tidlig bli grått. Den antioksidantegenskap av vitaminer А, С og Е beskytte hår og hud fra ugunstige effekter av miljøfaktorer og ultrafiolette stråler og hindre hår og hud strukturelle lipider fra oksidering.

Granateple ekstrakt

På grunn av sitt høye innhold av polysakkarider (opptil 14%), fettsyrer og organiske syrer (sitronsyre, eplesyre, oksalsyre, vinsyre, etc.), høy prosentandel av flavonoider og terpenoider, samt fytoøstrogener, har denne ekstrakt brede  biologiske effekter. Det utøver antioksidant, fuktighetsbevarende, og peelingeffekter, har en markert effekt på regulering av seborrhea, gjenoppretter lipid barriere på huden, og løser flassing og irritasjon. Hydrolysert DNA og RNA. DNA og RNA inneholder hydrolyserte purin -og pyrimidinbaser som er naturlige organiske forbindelser nødvendige for proteinsyntese. I bioenergi, nukleotider som inneholder adenin spiller en viktig rolle, slik som adenosin trifosfat (ATP) som er en universell energi veksle i levende celler. Guanosin trifosfat er viktig for proteinsyntese. 3' - 5' - syklisk adenosin monofosfat (cAMP) er et viktig element i mekanismen av hormonell regulering. Purin baser inngår også i mange koenzymer. Pyrimidinforbindelser gir en stimulerende effekt på hårveksten. Purin og pyrimidin-base- derivater stede i DSD utvalg av produkter gir en utøvende  stimulerende effekt lik som minoxidil (minoxidil er en aminopyrimidin derivat, den mektigste av alle kjente hårvekst sentralstimulerende midler). I motsetning til minoksidil -baserte produkter, alle hårvekst stimulerende midler innenfor DSD området ikke abstinens symptomer, og kan brukes i kurs. Det er kjent at vitamin В1 og methyluracil også tilhører aminopyrimidin -derivater.

Inositol

 

Inositol er avgjørende for hårvekst. Inositol -mangel kan være forbundet med håravfall og hud- utbrudd. Inositol er viktig for vedvarende vekst av sunt hår, hindrer tidlig håravfall,, fukter, og gjør hår børsting enklere. Inositol beskytter sunn hud og utøver en beroligende effekt. Det utgjør en del av cellemembraner, stimulerer celle respirasjon, utøver en markert lipotropic virkning, forbedrer overføringen av nervesignaler og regulerer kobber og sink balanse. Inositol deltar i prosessen med DNA- replikasjon og proteinsyntese, og derfor bidrar til rask vev vekst og regenerasjon. Den forbedrer blod fluiditet (reologi) og hindrer dannelse av størknet blod, samt forbedrer elastisiteten av karveggene.

Capixil (Capixil ™)

Capixil er en proprietær kompleks (patent nr. ​​WO 2005 / 009456 - US7057719) produsert av Unipex (Canada). Capixil er dannet av tetrapeptid (acetyl tetrapeptid -3 er et peptid som består av fire aminosyrer som stimulerer hårvekst ved direkte påvirkning på hårsekkene) og Trifolium pratense ekstraher med en høy konsentrasjon av biochanin A. Trifolium pratense ekstrakt er tradisjonelt brukt for behandling av astma, psoriasis og eksem. Hoved rødkløver isoflavon biochanin A er en effektiv inhibitor av 5- alfa-reduktase type 1 og type 2. Studier har vist at biochanin A undertrykker inflammasjon ved å blokkere proinflammatoriske cytokiner, i særdeleshet IL- 1α. Biomimetisk acetyl Tetrapeptid - 3 stimulerer ekstracellulære matrise proteinsyntese i papiller av hårsekkene, gir en direkte stimulerende effekt på hårveksten.

Hydrolysert Keratin

 Keratins er en familie av fibrillar proteiner som innehar mekanisk motstand. Keratin utgjør nesten 90 % av den hår komposisjon. Derfor forhånds definerer keratin mekanisk motstand og strukturen på håret. Keratin fibrillae inneholder store mengder disulfidbroer dannet med deltakelse av den svovelholdige aminosyren Cystein, som gir ekstra motstand og elastisitet til keratin. Cystein står for 14 % av menneskehår. Hår behandlet med keratin øker dens strekkstyrke 2,7 cn / tex ovenfor de verdiene som ligger til normalt hår. De innhentede data viser at sjampoer og balsamer keratin som inneholder er ideelt egnet for profesjonelle  hårpleie. Følgelig  ved hjelp av keratin -holdige produkter er angitt: - Etter at alle frisørtjenester (permanent krølling, retting , fargestoffer og mange andre prosedyrer med kjemisk og termisk eksponering); - For korrigering av negative miljøeffekter (sol , sjø og klorvann , støv , røyk , etc.); - I tilfelle av metabolske forstyrrelser i legemet som fører til en utilstrekkelig inntak og opptak av aminosyrer, vitaminer og makro- og mikroelementer nødvendige for normal dannelse og vekst av hår; - Ved visuelt oppdagede abnormiteter i hårets struktur som flisete tupper, skjørhet, overdreven tørrhet; - For forebygging av hår struktur misdannelser og håravfall. 

Climbazol

Climbazol er en kraftig sammensetning mot flass. Det tilhører azoler som besitter en fungistatisk effekt. Azoler inhiberer syntesen av ergosterol i soppens cellemembranen. Det er overveiende brukt i medisinske og kosmetiske produkter. Climbazol bekjemper flass og hindrer sin tilbakekomst, utøver en avslappende effekt på hodebunnen og gir håret en sunn glans. Det er også en aktiv antimikrobiell komponent. 

Koffein

Koffein er en purin alkaloid. Det har vist seg at, når de brukes utvendig, utøver en stimulerende virkning på hårveksten. En studie utført i 2007 av TW Fischer ( Journal of Dermatology; Jan 2007, Vol. 46 Issue 1 , P27 - 35 ) viser immunohisto chemically en statistisk signifikant økning i hårvekst assosiert med påvirkning av koffein i et eksperiment ex vivo på hårsekkene i pasienter som lider av androgenetic alopecia. Også har den positive rollen som koffein blitt bevist av studier utført på dermatologi avdeling ved Universitetssykehuset i Hamburg - Eppendorf. I kombinasjon med minoxidil og andre sentralstimulerende midler, utøver koffein en synergistisk effekt. Ifølge dagens data, har koffein en hemmende effekt på fosfodiesterase spiller en betydelig rolle i virkningsmekanismen, noe som resulterer i intracellulær akkumulering av syklisk adenosin monofosfat. Koffein reduserer trombocytt aggregasjon og forbedrer blodsirkulasjonen. 

Urtica dioica blad extract

Som en medisinsk plante, har nesle vært brukt siden antikken. De helbredende egenskaper av brennesle ble beskrevet av ingen ringere enn Avicenna. Nesle blader inneholder store mengder vitamin С, karoten, klorofyll ( opptil 5 % ), garvestoffer, organiske syrer, porfyriner, flavonoider, vitamin B1, В12, К, Е, РР, pantotensyre, karotenoider, jern, mangan, svovel, kobber silisium, bor, nikkel, titan, kalsium, kalium, mineralsalter, acetylcholin, histamin og phytoncides. Hår på bladene har nitrogenholdige, maursyre og andre syrer, så vel som acetylkolin, på grunn av hvilke planten har stikkende virkning. Ved sitt proteininnhold, er nesle ikke dårligere enn slike kjente nitrogenholdigeplanter som erter, bønner og pods. Tilstedeværelsen av disse stoffene forklarer hvorfor nesle er mye brukt i behandling av hår og hodebunn sykdommer. Nesle besitter anti - inflammatorisk, antiseptisk, sårhelende, blod -stopper, generelle restorative effekter og stimulerer skadet vev gjenfødelse. Eksperimentelt er det også vist at nesle er i stand til å øke antallet av røde blodlegemer, av og til ikke å være dårligere enn effekten av jernpreparater.

Bidronninggelé

Det er en spesiell føde som brukes av honningbier for mating av larver i løpet av de første tre dagene. Bidronningelé inneholder proteiner, fruktose, glukose og sukrose, nesten alle kjente vitaminer, små mengder av østrogen, progesteron, melkesyre og pyroracemic syrer, stearins, lipider, etc. Bidronninggelé er produsert av bier og skilles fra de hypopharangeal kjertler. Det er kjent i medisinen som biogene stimulant. Det viser østrogenlignende og generelle restorative effekter, stimulerer celle metabolisme og fornyelsesprosesser, forbedrer vev trophism, nærer og fukter håret og huden. Bidronninggelé er i stand til å eliminere radionuklider fra kroppen. Det er ansett som en av de sterile produkter som kan brukes som anti- inflammatoriske -og bakteriedrepende middel i behandling av sår, brannsår og mange hudsykdommer. Det bidrar også til økning i mengden av hemoglobin.

Mimosa Tenuiflora

Mimosa Tenuiflora er kjent å være i stand til å akselerere prosessene av celledeling og metabolisme i huden, stimulerer kollagen -syntese, forbedrer mikrosirkulasjon og bidrar til aktiv oksygenering av vev. Tanniner kan utgjøre opptil 42% av hjernebarken, og derfor utøver den en tilstrekkelig tanning og anti- flammatorisk effekt for eliminering av seborrhea.

Placenta ( Morkake fra kalv)

Det inneholder praktisk talt alle ikke-essensielle aminosyrer og essensielle, regulerende peptider, polysakkarider, hyaluronsyre, ravsyre, chondroitin-sulfat, lipider, dimetylaminoetanol, koenzym Q10, flerumettede fettsyrer, proteiner, alfa - fetoprotein, lecitin, vekstfaktorer, naturlig godt-balansert utvalg av vannløselige og fettløseligevitaminer, makro - og mikroelementer . Det viser en tropho -stimulerende effekt, nærer og fukter huden og håret, stimulerer hårvekst, besitter styrkende og beskyttende funksjoner, bidrar til gjenoppretting av tapte prosesser av hår og hud autoregulation. Det inneholder ikke hormoner.

Lamium album ekstrakt 

Hvite rødtvetann blomster og blader inneholder alkaloid lamiine, flavonoider, coumarins, eterisk olje, garvestoffer, organiske syrer ( caffeic  n- kumarinsyre, gallisk, chlorogensyre og ferulic acids), karoten ( 15 mg %), askorbinsyre (om våren , opp til 130 mg%), planteslim og saponiner. Slik en rik sammensetning forutbestemmer sin kapasitet til å stimulere hårvekst og redusere tap av hår, utøver et aktivt anti -inflammatorisk og styrkende effekt. Hvit rødtvetann hemmer medisinske egenskaper i behandling av allergisk dermatitt, furunkulose, eksem og sår i huden.

Vitaminer В1, В2, В3, В5, В6, С, А, Е, inositol, Saccharomyces / kobber, sink, jern og Silicon gjærer 

B- vitaminer slik som tiamin (B1), Riboflavin (B2), niacin (B3 ), pantotensyre (B5), pyridoksin ( B6), biotin (B7 ) og inositol (B8 ) er nødvendig for dyrking av sunt hår. Vitaminer i denne gruppen er ansvarlig for hår vekst, derfor kan mangel på disse vitaminer kan føre til hårtap. Vitamin B1 er ikke syntetiserert av kroppen og kommer fra maten. I første omgang, fører en mangel på dette vitaminet til nervelednings fallog adenosin trifosfat mangel. Vitamin B2 er nødvendig for at røde blodceller dannes, antistoffproduksjon, hår vekstregulering  og hud keratinization. Den regulerer aktiviteten i skjoldbruskkjertelen. De eksterne manifestasjoner av riboflavin mangel hos mennesker er lesjoner av slimhinnen i munnen, cheilitt, sprekker i munnvikene (kantete stomatitt), seboreisk eksem, spesielt på de nasolabiale folder , nese vinger, ører og øyelokk. Øyesykdommer som grå stær, konjunktivitt og keratitt er også et vanlig utfall. Ved mangel, anemi, muskelsvakhet og brennende smerter i føtter er vanlige tegn. Vitamin B2 er nødvendig for en sunn hårvekst. Vitamin B3 (vitamin PP, niacin ) omdannes til nikotinamid i kroppen, som deltar i metabolismen av fett, proteiner, aminosyrer, og puriner, samt vev respirasjon og prosesser for biosyntese. Det utvider microvessels, forbedrer mikrosirkulasjonen, utøver en mild antikoagulerende effekt ( øker blod fibrinolytisk aktivitet ) og forbedrer hukommelsen og bevegelse koordinering. Det deltar også i produksjonen av melanin i håret. Mangel på vitamin B3 fører både til svekket hår vekst og tidlig grått hår. Vitamin B5 (pantotensyre, panthenol, Dexpanthenol) er ansvarlig for vev gjenfødelse, spesielt hud og slimhinner. Panthenol er det eneste vitamin som absorberes godt når de påføres på huden. Dexpanthenol omdannes i kroppen til pantotensyre som regulerer karbohydrat -og fettmetabolisme og deltar i syntesen av acetylkolin, kortikosteroider, og porfyriner. Det akselererer mitoses, styrker kollagenfibre og utøver fornyende, metabolske og anti - inflammatorisk påvirker. Vitamin B6 ( pyridoxin ) bidrar effektivt til å bruke glukose i cellene og forbedrer metabolismen i hjernevevet så vidt som den er hoved katalysator i aminosyre- metabolisme og syntesen av de fleste nevrotransmittere i sentralnervesystemet. Derfor, vitamin B6 forbedrer hjernens ytelse og bidrar til forbedring av hukommelse og sinnstilstand. Det er kjent som "vitamin - antidepressiva", fordi den deltar i syntesen av  "lykke hormon" serotonin, så vel som har ansvaret for appetitt og søvnregulering. Mangel på vitamin B6 resulterer i nedsatt glutamin metabolisme, som induserer det sentrale nervesystemet lidelser (anfall , osv.). Det deltar i produksjonen av røde blodceller og i glukoseopptak av nerveceller. Mangel på vitamin B6 induserer økt trettbarhet, depresjon, håravfall, sprekker i hjørnene av munnen, nedsatt blodsirkulasjon, nummenhet i ekstremiteter, leddgikt, og muskelsvakhet. Vitamin B6 er nødvendig for flass forebygging. Biotin (vitamin B7) er en komponent av enzymer som regulerer protein -og fettmetabolisme og har høy aktivitet. I tilfelle av biotin -mangel, håravfall, flass, og seborrhea er vanlige tegn. Hudlesjoner, blek glatt tunge, søvnighet, depresjon, muskelømhet og svakhet, hypotoni, høyt kolesterol og sukker nivåer, anemi, tap av matlyst og kvalme er også spesifikke for biotin mangel. Vitamin A ( retinol ) anvendes for behandling av praktisk talt alle hudsykdommer ( acne, seborrhea , psoriasis , etc). I tilfelle av hudlesjoner (sår, solbrenthet), vitamin A akselererer helingsprosessen, så vel som stimulerer kollagen -syntese, forbedrer kvaliteten av regenerert vev og reduserer risiko for infeksjoner. Vitamin A deltar i syntesen av steroidhormoner (inkludert progesteron ). Både vitamin A og β -karoten, som er kraftige antioksidanter, blir brukt for forebygging og behandling av kreftsykdommer. Både vitamin A og β -karoten beskytte cellemembraner mot den ødeleggende virkning av frie radikaler, mens β -karoten nøytraliserer også de farligste typer frie radikaler. Vitamin A er nødvendig for normal immunsystemets funksjon og er uunnværlig i kampen mot infeksjoner. Vitamin A gir håret elastisitet, gjør det sterkere og hjelper tåle ultrafiolette stråler. Ved mangel av dette vitamin, kan hodebunnen begynne flaking og håret blir tynnere og skjøre. Vitamin E ( tokoferol ) er hovednærende antioksidant. Den forsinker prosessen med cellealdring på grunn av oksydasjon, forbedrer ernæring av celler, styrker blodkarvegger, forhindrer dannelse av størknet blod og bidrar til deres spredning. Vitamin E deltar i celledeling, celle respirasjon og metabolisme. Når brukt eksternt, bidrar vitamin E til huden helbredelse og reduserer risikoen for at arrvev formasjonen. I tillegg hjelper tokoferol behandle eksem, huden sår, herpes, og seborrhea. Vitamin E -mangel fører til hårtap. Vitamin C ( askorbinsyre) brukes også for å forhindre hårtap. Det er ansvarlig for kapillær tone og integritet. Vitamin C-mangel forårsaker nedsatt mikrosirkulasjon og hår. Vitamin C besitter antioksidant egenskaper, bidrar til jernopptaket, uten noe som gjør at håret blir skjørt og kjedelig.