DE SPØRSMÅLENE VI MOTTAR OFTEST OM DSD PRODUKTER

DE SPØRSMÅLENE VI MOTTAR OFTEST OM DSD PRODUKTER

I dag skal vi svare på noen av de vanligste spørsmålene om DSD-produkter fra kunder.

1. Hva er den dobbelte effekten av DSD -produkter?

PRODUKTER MED DOBBEL EFFEKT: HÅRVEKSTSTIMULERING OG SKADET HÅRRESTRUKTURERING

Preparater av denne gruppen har en dobbel effekt, samtidig som de stimulerer hårvekst og forbedrer strukturen.

Produktene inneholder et svært aktivt kompleks av hårvekststimulatorer som består av morkakeekstrakt, vasodilaterende ingredienser, inositol, adenosin, koffein, cayenne pepperekstrakt, fytoøstrogener og vitaminer.

I tillegg til hårvekststimulering, reparerer produktene perfekt skadede hårstrukturer på grunn av tilstedeværelsen av keratin, kollagen og panthenol. Etter bruk får håret merkbar glans, styrke og volum.

 

2. Hva er ingrediensene i DSD hårprodukter?

ANTISEBORHEISKE PRODUKTER Linje 1
Disse antiseborrheiske produktene er basert på de aktive seboréregulerende botaniske ekstraktene som arnica, halehest, salvie, calendula, einer, rosmarin og granateple for å eliminere og forhindre overdreven talgutskillelse. Komplekset av fruktige syrer og salisylsyre har en mild eksfolierende effekt. Komplekset med vitaminer og mineraler, pyrimidin og purinbaser, inositol, chili cayennepepperekstrakt og vasodilaterende komponenter bidrar til å redusere hårtap og stimulere hårvekst. Produktene har anti inflammatoriske og anti-kløende effekter, gir en følelse av friskhet, eliminerer flass og forhindrer utseendet.


ANTISEBORRHEIC OG ANTI-DANDRUFF PRODUCTS Linje 2
Virkningen av disse produktene er basert på et kompleks av aktive ingredienser med antiinflammatoriske, soppdrepende og rengjørende egenskaper som piroktonolamin, klimbazol, salisylsyre, svovel, samt en høy konsentrasjon av vitaminer og seboréregulerende ingredienser. Disse produktene gir en uforlignelig følelse av friskhet i hodebunnen, lindrer kløe og betennelse, og eliminerer flass. Preparatene til denne gruppen bidrar også til å redusere hårtap.

 

3. Hva gjør DSD -produkter for huden din?

ANTISEBORHEISKE PRODUKTER Linje 1
Dette produktet eliminerer og forhindrer overdreven oljesekresjon og har en mild eksfolierende effekt. Hjelp til å redusere hårtap og stimulere hårvekst, anti-inflammatorisk anti-pruritus, forfriskende, eliminere flass, forhindre forekomst.


ANTISEBORRHEIC OG ANTI-DANDRUFF PRODUCTS Linje 2
Virkningen av disse produktene er basert på en kombinasjon av aktive ingredienser med antiinflammatoriske, soppdrepende og rensende egenskaper og talgregulerende ingredienser. Disse produktene gir uovertruffen friskhet til hodebunnen, lindrer kløe og betennelse og eliminerer flass. Deres forberedelse bidrar også til å redusere hårtap.


ANTI-HÅRTAP OG HÅRVEKSTSTIMULERENDE PRODUKTER Linje 3
Alle formuleringene inneholdt høye konsentrasjoner av hårvekstfremmere uten bivirkninger og blokkerte effektivt aktiviteten til dihydrotestosteron (et hormon som forårsaker hårtap ved androgenetisk alopecia). Forbedrer hårets struktur og gir håret glans og volum. Alle preparater har betydelig vasodilatasjon, noe som gir en følelse av varme og friskhet.


ANTI-HÅRTAP + RESTRUKTURERING Linje 4
Dette produktet har den doble effekten av å stimulere hårvekst og forbedre hårstrukturen. I tillegg til å stimulere hårvekst, er dette produktet perfekt for å reparere hårstrukturer som er skadet av tilstedeværelse av keratin, kollagen og panthenol. Etter bruk har håret en merkbar glans, styrke og volum.


OMSTRUKTURERINGSPRODUKTER FOR SKADET HÅR Linje 5
Denne produktgruppen er designet for å reparere hårstrukturen etter å ha blitt utsatt for komplekse miljøfaktorer, varme og kjemikalier, inkludert hårfarging og overdreven sol- og varmeeksponering. Den tilfører håret fuktighet uten å henge det. Etter bruk gir håret et sunt, fuktig, skinnende, elastisk, fyldig utseende.

Les mere

HÅRETS ANATOMI OG STRUKTUR

HÅRETS ANATOMI OG STRUKTUR

5.2 Silke & Steel Treatment Balm

5.2 Silke & Steel Treatment Balm

Mesotherapi (Dermaroller)

Mesotherapi (Dermaroller)

Kommentar

Bli den første til å kommentere
Alle kommentarer blir kontrollert før de blir publisert